Kilari (Kirari) Epizode 54, 55, 56, 57 - kraj prve sezone

Kilari (Kirari) Epizode 54, 55, 56, 57 - kraj prve sezone
  • Datum: 08-11-15
  • Ukupno pregleda: 2072
  • Dodao: filipfico11
  • Žanr: Kilari
  • Opis: Kirari je 14-ogodišnja devojčica, opsednuta hranom. Nije zainteresovana za zabavu, idole, muziku, jedina ljubav koju oseća je prema hrani. Jednog dana upoznaje dečka Seija, koji joj daje karte za koncert popularnog benda. Kirari odlazi na koncert, i saznaje da su Seiji i njegovi prijatelji, koje tamo upozna, članovi ove grupe. Na koncertu shvata smisao drugačijeg sveta, i mogućnosti koje postoje, pa čvrsto reši da i ona postane slavna. Ali put ka slavi i uspehu zahteva mnogo talenta, vežbe i truda. Kirari je odlučna da to i uradi, i postane popularna i top idol mladih.
  • Tagovi:

Posalji nam link sadržaja koji ne radi

 

VAŠI KOMENTARI: 6
avatar
0 Spam
1
Kirari epizode na kraju se ponavalju kao prve nema 54,55,56,57. A i možete da dodate nove ako ima ima negde uopšte, stvatno šteta za anime.
avatar
0
2
Epizode su ubačene po onakvom redosledu kakvom su se emitovale na TV-u,dodali smo sve epizode koje su sinhronizovane ako neka produkciska kuca sinhronizuje jos ubacicemo ih.Hvala sto nas pratis.
avatar
0 Spam
3
Da molim vas,ako neko pronadje sinhronizovane epizode neka ih ubaci,bas je steta...nadala sam se da cu odgledati do kraja...
avatar
0
4
Ubacili smo sve sinhronizovane epizoda.Mislim da ih nece biti vise jer proslo je vec nekoliko godina a ni jedna sezona vise nije sinhronizovana.
avatar
0 Spam
5
da li negde mogu da nadjem kirari sa prevodom ako nema sinhronizovano
avatar
0
6
Nažalost niko jos nije preveo niti jednu epizodu,ovo su sve epizode na srpskom koje postoje.
avatar